Skønne ansigtsbehandlinger hos Esthetique Hudpleje i Aalborg til favorable priser

17. januar 2017   |   by admin

Vil du gerne forkæle dig selv, og prioriterer du en sund og velplejet fremtoning? Så kan du f.eks. vælge af få en skøn ansigtsbehandling i Aalborg hos Esthetique Hudpleje til favorable priser. Esthetique Hudpleje tilbyder ansigtsbehandlinger, wellness, fiskespa og hårfjerning, og der anvendes unikke kvalitetsprodukter, så du får den blødeste, lækreste og mest velplejede hud.

Ansigtsbehandlinger og ansigtsmassage tilpasset dine behov

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling eller ansigtsmassage, der passer til dine behov. Esthetique Hudpleje tilbyder forskellige typer af ansigtsbehandling og ansigtsmassage, som giver dig velvære, og kvalitetsprodukterne, som anvendes, tilfører din hud fugt og optimal pleje. Du kan eksempelvis vælge en ansigtsmassage, som stimulerer kredsløbet og øge celleaktiviteten. Det er en afslappende og effektiv behandling, som reducerer stress, virker udglattende på linjer og rynker og efterlader huden revitaliseret. En Relax Ansigtsbehandling er for dig, som virkelig trænger til afstressning og forkælelse. Her får du renset og exfolieret huden, og du får en dejlig ansigtsmassage og hovedbundsmassage, som giver din hud optimal pleje og efterlader dig helt afslappet. Vil du gerne have din hud plejet og frisket op på kort tid, kan du vælge en Mini Ansigtsbehandling. Her bliver huden renset, exfolieret og fugtet igennem, så den holder bedre på makeup og ser frisk ud. En Basis Ansigtsbehandling er den klassiske ansigtsbehandling, hvor der bliver sat fokus på din huds behov. Her foretages en hudanalyse, rens, peeling, retning af bryn, afslappende ansigtsmassage, maske og plejende creme. Plejeprodukterne vælges individuelt efter hudtype, og du kan efterfølgende få vejledning om hjemmepleje og produkter, hvis du ønsker det. En Basis Plus ansigtsbehandling med urter udføres i kombination med asiatisk peeling, hvor der samtidig er fokus på hudens behov. Her mixes udvalgte urter sammen med frugtsyre, hvilket giver et forstærket og langvarigt resultat, og behandlingen er velegnet til alle hudtyper – undtagen følsom og sart hud. Vil du gerne have en unik ansigtsbehandling, kan du vælge Special Ansigtsbehandling Quintenstein. Medex Special Serie tilbyder en skøn behandling af ansigt og øjenomgivelser, som er baseret på dybdegående aromatiske olier og vitaminer, som giver dig en smuk og velplejet hud. Behandlingen inkluderer også en dejlig afslappende ansigts- og hovedbundsmassage. Denne type behandling er for dig, som gerne vil have luksuriøs forkælelse.

Ansigtsbehandlinger af høj kvalitet hos Esthetique Hudpleje

Hos Esthetique Hudpleje bliver behandlingen foretaget af en lægeeksamineret og autoriseret kosmetolog og hudspecialist, så du kan være helt tryg ved, at du bliver mødt med stor professionalisme og høj kvalitet på alle niveauer, og du får en skøn behandling til meget rimelige priser. Ansigtsbehandling og ansigtsmassage anbefales til både kvinder og mænd, og behandlingen varer mellem 30 – 90 minutter, alt efter hvilken slags behandling, du vælger. Esthetique Hudpleje er din garant for wellness i Aalborg, og her kan du vælge at forkæle dig selv f.eks. næste gang du har en fridag. Du kan nemt booke en tid via hjemmesiden Esthetique-hudpleje.dk.