Kombiner safari med kør selv ferie i Sydafrika

17. maj 2017   |   by Emilie Jacobsen

Sydafrika er et fantastisk land med rigtig mange gode muligheder for at kombinere safari med en række forskellige oplevelser. Det kan være kulturelle oplevelser i de større byer, hvalsafari eller hajsafari ved kysten eller et besøg på en af Sydafrikas mange vingårde. Der er altså rigtig mange forskellige muligheder. Derfor vælger langt de fleste at kombinere deres safari i Sydafrika med nogle af de mange andre fantastiske oplevelser, som landet byder på. 

Hvis du leder efter et rejsebureau med stort kendskab til landet, kan du for eksempel kontakte Jesper Hannibal rejse. De har gennem en årrække arrangeret rejser til Sydafrika og ved derfor, hvad der er spændende at se. Du rejser som regel i en gruppe, hvor der er en engelsktalende guide med. Det er en god mulighed for dig for at få en masse at vide om landet, og de steder I ser. Grupperne er ofte små, så det vil være nemt for jer at lære hinanden at kende i gruppen. 

En klassisk grupperejse til Sydafrika er Sydafrika: A world in one country. Der starter du i Johannesburg, inden I tager turen ned langs kysten af Panoramaruten. Du kommer også til at opleve løver, giraffer og masser af zebraer i den berømte Kruger National Park. Derudover bliver der også tid til at besøge det lille kongerige Swaziland, der ligger helt omkranset af Sydafrika. Hele turen tager kun 14 dage. Der er altså nemt at passe ind i en almindelig ferie. 

Du kan tage af sted på den klassiske Sydafrikatur hele året, men det er en god ide at være opmærksom på, at det er vinter i Sydafrika, når det er sommer herhjemme. Det vil altså være koldt, hvis du tager afsted i sommerferien. 

Hvis du ønsker en individuel tur eller en skræddersyet oplevelse, kan de også hjælpe dig med det hos Jesper Hannibal.