Brug for en dygtig forsvarsadvokat? – Få en gratis samtale med Hviid Advokater

9. januar 2017   |   by admin

Er du blevet sigtet eller varetægtsfængslet? Så kan du ringe og få en gratis og uforpligtende samtale med en dygtig forsvarsadvokat hos Hviid Advokater, som er specialiseret i straffesager. Samtalen er fortrolig og underlagt tavshedspligt. Selvom du automatisk får beskikket en forsvarsadvokat af retten, så har du ret til frit at vælge din egen, og jo tidligere du i forløbet, du tager kontakt til en forsvarsadvokat, jo mere tid er der til at forberede et godt forsvar. Alle forsvarsadvokater er uafhængige af anklagemyndigheden, politiet og domstolene, og din forsvarsadvokats vigtigste opgave er at stå ved din side og rådgive dig under både efterforskningen, og når sagen skal for retten. Det koster ikke ekstra penge, når du vælger din egen forsvarer, for det er retten, som fastsætter salæret efter faste takster. Forsvarsadvokaten har tavshedspligt og må ikke fortælle politiet eller andre, hvad I taler om, så du kan tale frit. Du kan eksempelvis foreslå din forsvarer, at bestemte vidner bliver afhørt i sagen, eller du kan fortælle, hvis der er tekniske undersøgelser, som du mener bør laves. Forsvarsadvokaten kan være til stede under din afhøring hos politiet, og han kan bede om at få udleveret materiale fra politiet i sagen. Forsvarsadvokaten lægger en strategi for det bedste forsvar, når du skal i retten med henblik på en frifindelse eller at din straf bliver så lav som muligt. Efter dommen er afsagt, kan forsvarsadvokaten og domstolen rådgive dig om dine muligheder, hvis du ønsker at anke dommen.

Få hjælp af en forsvarsadvokat uanset hvor du bor

Uanset hvor i landet du bor, kan du altid få hjælp til din straffesag hos Hviid Advokater, som er et landsdækkende advokatfirma med afdelinger i bl.a. Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Esbjerg, Næstved, Roskilde og København. En af landets dygtigste forsvarsadvokater, Bo Hansen, er ansat hos Hviid Advokater, og han er kendt i offentligheden for frifindelsen af flere klienter i en række spektakulære sager om brandstiftelse. Han har desuden medvirket i DR-dokumentaren ”De brændte beviser”. Bo Hansen og hans kolleger står til din rådighed, hvis du har brug for en kompetent og erfaren forsvarsadvokat i forbindelse med en kommende straffesag. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan forsvarsadvokaterne hos Hviid Advokater kan hjælpe dig, så kan du nemt kontakte dem via hjemmesiden, og så vil de hurtigt ringe tilbage til dig. På hjemmesiden finder du også mere information om, hvad der står i straffeloven om f.eks. tyveri, vold, drab, narkokriminalitet, voldtægt, våbenbesiddelse, bedrageri osv., samt hvad strafferammen for disse lovovertrædelser er.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret, kan du læse mere her: https://hviid-selskabsstiftelse.dk/