Tre gode mål for din virksomheds søgemaskineoptimering i 2018

24 February 2018
Emilie Jacobsen
Tre gode mål for din virksomheds søgemaskineoptimering i 2018

Vil du udvikle din virksomhed i 2018, men har du svært ved at bestemme dig for, hvad der vil være vigtigst for dig at satse på? Vi kommer her med tre bud på, hvad der er vil være vigtigt for dig at gøre i forhold til din søgemaskineoptimering 2018. 

1. Få en hjemmeside, der fungerer på alle devices

Vi bruger i dag mobilen lige så meget som computeren, når vi går ind på en hjemmeside. Ja, nogle bruger oftere deres mobil. Det gælder både til at søge information og til at købe varer. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er superskarp på alle platforme. Ellers kan du gå glip af indtægt. 

2. Få gennemgået teksterne på din hjemmeside. 

Du bør hele tiden gennemgå teksterne på din hjemmeside, så du er sikker på, at de lever op til de nyeste krav indenfor seo. De ændrer sig nemlig hele tiden, og du er derfor nødt til at se på, hvad kravene er til teksterne her i 2018. 

3. Se din hostingservice efter i sømmene

Din webhostingudbyder er afgørende for, hvor hurtig din hjemmeside kommer til at være. Derfor er det vigtigt, at du jævnligt gennemgår den, så du er sikker på, at du har en hurtig og effektiv hjemmeside, hvor dine kunder ikke skal vente i lang tid på, at den loader. 

More articles