Tips til at løse akut mangel på medarbejdere

08 juli 2021
Silje Hansen

Som arbejdsplads kan man stå i lidt af en presset situation, hvor der opstår akut mangel på medarbejdere. Det kan du måske også nikke genkendende til, hvis du har prøvet noget lignende, når der er tikket sygemeldinger ind, som gør det svært at nå dagens arbejde. Det kan også være, at der er kommet en ekstra stor ordre ind, som der mangler ekstra hænder til, og hvad gør man så? Det prøver vi at kigge mere på i denne artikel.

Sådan løser du udfordringen med medarbejdermangel

Start et samarbejde med et vikarbureau

Når du skal løse udfordringen med medarbejdermangel, så er et godt bud, at du allierer dig med et vikarbureau. Med et vikarbureau kan du hele tiden have et b-kort på hånden, så du kan få medarbejdere ind med kort varsel. Det er nemlig en af de helt store fordele ved at benytte sig af et vikarbureau. 

Ved et vikarbureau kan du forvente, at de har adgang til en lang række vikarer, som kan træde til på din arbejdsplads, når behovet er der. Det er uanset, om det er med kort varsel eller ej. 

En tredje ting som skal fremhæves ved et vikarbureau er, at de kan matche vikarer til netop din branche. Der vil nemlig være arbejdspladser, hvor det er et must, at der er en bestemt faglig viden, som følger med. Tag derfor gerne en god dialog med vikarbureauet om, hvilken type vikarer du har brug for. For så kan de udvælge personer efter dette. 

Nu hvor du er blevet en smule klogere på, hvordan du kan overkomme udfordringen med medarbejdermangel, så brug endelig tid på at finde det rette vikarbureau. Du kan eventuelt starte med at søge online, hvorefter du kan give et par bureauer et kald og høre mere ind til, hvordan de helt konkret kan hjælpe dig og din virksomhed: https://norstaff.dk/sos-vikar-akut-hjaelp-mandskab/.

Flere Nyheder