Stor energibesparelse ved at udskifte husets vinduer

04 October 2022
Anna Marie Aggerholm

editorial

Når energiudgifterne stiger, er det om at spare på den varme, der allerede er i huset

Glarmester Brian Pedersen i Nykøbing F. har løsningen på at nedbringe de høje varmeregninger

Hvad enten der er tale om nybyggeri, renovering eller energiforbedringer, er der i hvert fald én leverandør, der garanterer kvalitet for pengene, når det drejer sig om udskiftning af vinduer i Nykøbing Falster: BP Glas på Århusvej.

Drejer det sig om renovering af et hus, hvor man ønsker at bibeholde de eksisterende vinduespartier, er forsatsruder et oplagt valg. Ikke nok med, at man bevarer udtrykket, man vil også reducere varmetabet og eliminere træk fra vinduet.

Ved komplet udskiftning af vinduer leverer og monterer BP Glas både almindelige 2-lags thermoruder og lavenergiruder. I sidstnævnte tilfælde reduceres varmeudgifterne yderligere.

 

udskiftning af vinduer falster

 

Selvom lavenergiruder er en anelse dyrere end almindelige ruder, tjenes merprisen hurtigt hjem ved den sparede energi. Når man henter mest mulig gratis varme ind gennem sollyset og samtidig holder på varmen, får man automatisk en højere energibesparelse.

En yderligere fordel ved et mindre energiforbrug er et lavere CO2-udslip, som bidrager til mindre luftforurening.

Det er ikke kun nye vinduer, BP Glas kan levere. De er også specialister i eksempelvis restaurering af vinduer, herunder thermoruder i specielle mål og former, ligesom vinduer i kirker og farvet glas indgår i porteføljen.

I den moderne arkitektur vinder glas mere og mere frem. Det er ofte set, at glasafskærmning bruges til trapper og indgange, ligesom glas omkring terrasser og balkoner er meget populært. På den måde bevares muligheden for at kigge ud i haven, mens man sidder i læ på sin terrasse.

Til det brug er der en række sikkerhedskrav, der skal være opfyldt. BP Glas holder sig naturligvis ajour med alle forskrifter og regulativer, således at de kan opfylde de forskellige krav og normer ved enhver type sikkerhedsglas.

Kravene til sikkerhed og korte leveringstider er første prioritet hos glarmester Brian Pedersen. Samtidig stiller han store krav til kvaliteten i arbejdet fra sine medarbejdere, hvorfor han kun ansætter professionelle fagfolk.

Kundekredsen omfatter såvel private som erhvervskunder, hovedsageligt på Sydsjælland og Lolland-Falster.

More articles