Skødeskrivning – så billigt og nemt er det at hyre en boligadvokat

11 March 2018
admin

editorial

Når du skal købe en bolig, foretage en familieoverdragelse, eller der sker ændringer i ejerandele, så skal der udarbejdes et nyt skøde. Det må du gerne selv gøre, for der findes ingen regler om, at det skal være en bestemt person, men det kan alligevel klart anbefales, at du hyrer en boligadvokat til opgaven. Dermed kan du føle dig tryg ved, at skødeskrivningen og tinglysningen bliver udført korrekt. Du har dog stadigvæk selv ansvaret for at godkende skødet med NemID.

Sammenlign priser og læs om andres erfaringer

Hvis det er første gang, du skal købe bolig, så tænker du måske, at det er kompliceret og dyrt at hyre en boligadvokat. Du ved måske heller ikke, hvordan du skal finde frem til en boligadvokat, som kan tilbyde dig en favorabel pris på skødeskrivning. Men faktisk kan du nemt søge online og sammenligne priser. Nogle boligadvokater tilbyder faste og lave priser på skødeskrivning og tinglysning, så her ved du på forhånd, hvad du kommer til at betale. Du kan også læse anbefalinger på f.eks. Trustpilot for at finde frem til, hvilke boligadvokater som er billigst og bedst. Du behøver ikke at vælge en dyr boligadvokat i dit nærområde, hvis du f.eks. kan få det billigere i en anden landsdel. Fordelen ved at være online er, at du kan få boligadvokatens hjælp per telefon og e-mail, uanset hvor i landet du bor. eBoligadvokat.dk er et udmærket eksempel på en boligadvokat, hvor de både har erfaringen og ekspertisen og samtidig hurtigt kan udføre skødeskrivning. På eboligadvokat.dk/skoede kan du tjekke priserne. Du kan også nemt kontakte firmaet.

Få ro til at lave andre vigtige ting

Når du har fundet en dygtig og billig boligadvokat til at klare skødeskrivning og tinglysning for dig, så får du ro til at lave andre vigtige ting. Det kan f.eks. være at arrangere en flytning eller komme videre med dit liv efter en skilsmisse.

More articles