Skødeskrivning – professionel hjælp fra en billig boligadvokat

12 March 2018
admin

editorial

Der kan være flere årsager til, at du har brug for et nyt skøde. Hvis du står midt i en bolighandel og skal underskrive en købsaftale, så skal der udfærdiges et nyt skøde, som skal tinglyses, så du kan dokumentere, at den bolig, du har købt, er din. Efter tinglysningen er det ikke længere muligt for sælger at sælge boligen videre til andre. Som boligkøber må du gerne selv lave et skøde, men de fleste vælger alligevel at hyre en professionel boligadvokat til opgaven. På den måde kan du være helt sikker på, at skødet bliver udformet og tinglyst korrekt.

Når du køber din ekspartner ud af boligen

Befinder du dig i en situation, hvor du skal skilles, så kan du eksempelvis aftale med din ekspartner, at du skal købe hende eller ham ud af huset eller lejligheden. I den forbindelse skal der også udarbejdes et nyt skøde, så du får dokumentation for, at du ejer hele boligen. Med en boligadvokat som sparringspartner kommer der ro omkring processen, og du kan overlade parpirarbejdet og formaliteterne til vedkommende, imens du selv ordner andre vigtige ting.

Familieoverdragelse og ændring af ejerandele

I tilfælde, hvor der skal overdrages privatbolig eller virksomhed til familiemedlemmer, så skal der ligeledes udfærdiges et nyt skøde. Det samme gælder, hvis der sker ændring i ejerandele, så er det også vigtigt, at alle parter ved præcis, hvilke ejerandele de fremover ejer, og at de kan dokumentere det.

Erfaren og effektiv boligadvokat

Hvis du gerne vil finde en billig boligadvokat til at udfærdige et skøde, så kan du eksempelvis søge online. Her kan du sammenligne priser hos forskellige boligadvokatfirmaer eller tjekke Trustpilot.dk for at se, hvilke erfaringer andre har med billige boligadvokater og skødeskrivning. Hos eBoligadvokat.dk har de mange års erfaring og kan tilbyde dig en hurtig og effektiv sagsbehandling til billige priser.

More articles