Skab mange mønstre med flere wallstickers

26 April 2019
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Hvis du kender til wallstickers, så ved du nok, at der her er tale om klistermærker, der er egnede til at sidde på væggen og kan tages af igen modsat almindelige klistermærker, der vil efterlade klister og mærker på det opsatte.

Og så er det også af en helt anden kvalitet end almindelige klistermærker, hvilket også forklarer, hvorfor prisen vil være højere ved wallctickers end almindelige klistermærker, da man udover en større størrelse også betaler for kvaliteten.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad der helt præcist menes med wallstickers, så foreslår vi, at du kigger nærmere hos bemeldte forhandler, som har mange slags wallstickers i fantastiske flotte farver: https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html

Og det er netop det med mange forskellige typer af wallstickers og farver, som vi vil komme med lidt inspiration til i denne artikel, hvordan du kan udnytte til at udfolde dig kunstnerisk, så du får nogle omgivelser, der er interessante og spændende at kigge på end bare overflader med maling eller tapet.

For det mest typiske, hvis man kan bruge dette udtryk i denne sammenhæng, er nok, at man investerer i en enkelt wallsticker eller flere af samme små og sætter dem op i et mønster på væggen og så tager dem ned senere, når man bliver træt af at kigge på dem.

Dog er det faktisk muligt at skabe nogle spændende overflader med disse wallstickers, hvor man konstant kan finde noget interessant og detaljerigt at kigge på, så man noget nær aldrig får lyst til at tage dem af igen.

Forslaget kan blandt andet være, at man sætter forskellige wallstickers op ved siden af hinanden i forskellige farver, så det ligner et organiseret farvebombardement på væggen med mønstre.

Man kan eventuelt lade dem fortsætte videre over til en anden væg, så mønsteret fortsætter rundt og videre til andre lokaler.

Men helst skal man ikke sætte dem oven i hinanden, da det bare vil se dumt ud.

More articles