Shine båden op med lækkert udstyr!

15 marts 2021
Anne-Mette Hansen

Elsker du at cruise ude på havet? Uanset om du har en mindre eller større båd, kan du altid shine den op med lidt lækkert bådudstyr. Der findes rigtig mange ting, du kan bruge til at vedligeholde din båd med eller til at gøre den mere luksuriøs. 

Læs med i denne guide til, hvordan du shiner din båd op med stil!

Tv og radio ombord

Der skal være noget at fordrive tiden med, hvis du tilbringer flere dage ude på havet. Det er fedt at kunne lytte til musik fra radioen eller gå ned i kahytten og se tv. Specielt er det skønt, hvis du inviterer gæster med på båden, og I gerne vil have lidt hyggelig stemning. Eller hvis børnene skal underholdes. 

Kølebokse og køleskabe

Det er skønt at kunne medbringe drikkevarer og mad ombord på din bord. Selvom du blot skal sejle en kort tur med venner, er det lækkert at have noget koldt at drikke, du kan byde dem på. Og hvis du skal sejle i en længere periode, er det fedt at kunne have mad med på båden – så du ikke behøver at ligge til havn hele tiden for at få mad. 

Bådvarmer 

De sene aftener på havet kan godt blive kolde. Derfor er det skønt at have en lækker bådvarmer, der giver en god varme nede i bådens opholdsrum og kahytter. Det kan både være ideelt, når du sejler, eller når du nyder tid i båden, mens den ligger i havnen. Med en bådvarmer kan den bruges om foråret og til efteråret, hvor temperaturen udenfor ikke altid er så høj. 

Der findes et væld af smart udstyr, som du kan bruge til at shine din båd op med og gøre den mere komfortabel, når du har den i brug. Find alt dit ønskede udstyr til båden lige her: https://marinelageret.dk/.

Flere Nyheder