Quicklån og RKI registrering

09 September 2018
Troels Nielsen
Quicklån og RKI registrering

Hurtigt lån – som i “lynhurtigt lån”

Nogle gange må det bare gerne gå lidt stærkt. Der er simpelthen situationer i livet, hvor du bare ikke har lyst til at vente. Måske lidt som da du ventede på gaverne som barn juleaften. Du kender det garanteret godt selv – du er lidt spændt og samtidig fyldt med forventningens store glæde.

Sådan er det også med Quicklån. De er perfekte til den lidt spontane ide, hvor du har behov for nogle penge nu og her. Der er jo en grund til at det hedder et quicklån. Eller det vil sige, der er faktisk op til flere gode grunde.

For det første hedder det et quicklån, fordi det er lynhurtigt at udfylde låneansøgningen. For det næste er det fordi, at sagsbehandlingen af din ansøning også er rakethurtig. Og for det tredje (og nok også vigtigst) så bliver pengene overført til din konto i løbet af nul komma fem, hvis du altså først er blevet godkendt.

Kan du også låne, hvis du er i RKI?

Du kan faktisk også godt optage et hurtigt Quicklån, selvom du er registreret i RKI – du skal bare tænke dig godt om, før du gør det. Hvis du er RKI registreret, så vil du garanteret være mere end glad for saglig og god rådgivning i forhold til dine lånemuligheder.

Og du er bestemt ikke alene i verden, for der findes masser af god rådgivning på nettet, hvor du kan blive vejledt i forhold til, hvad du kan gøre. Eksempelvis kan du finde gode råd til, hvordan du bedst håndterer det, hvis du låner penge af din familie.

De kan nemlig hurtigt blive en stor udfordring, at der er penge imellem dig og din familie, men med de rigtige råd skal det nok gå godt. 

Så der er lys for enden af lånetunnellen, både hvis du skal låne nu og her, og hvis du er blevet RKI registreret.

More articles