Polering af badekar ved professionel badekarsmaler

24 august 2020
Astrid Pedersen

Er du træt af at se på det gamle misfarvede badekar i dit badeværelse? Så kan du overveje en reemaljering.

Hvorfor skal jeg vælge en reemaljering?

Måske har du overvejet at smide det gamle og slidte badekar ud – og måske endda erstatte det med et nyt et af slagsen. Her skal du bare være opmærksom på at dette langt fra er den hurtigste, nemmeste eller billigste løsning på problemet. Det er dyrt at indkøbe et nyt badekar og få det installeret. Og selve afmonteringen og bortskaffelsen af det gamle badekar er heller ikke nogen lille affære.

Du skal først have nedbrudt soklen omkring selve karret, og dernæst transportere dette til genbrugs pladsen. Efter at du så har sluttet det nye badekar til afløbet – en opgave, du bør overlade til en autoriseret VVS installatør – skal soklen mures op på ny. Og så er det da hurtigere bare at få restaureret den slidte emalje på karrets inderside.

Hvem kan hjælpe med maling af badekar?

Det danske firma Ny Emalje har igennem flere år hjulpet mange danske bolig ejere med renovering af badekar. Når du overlader opgaven med reemaljering af badekar til Ny Emalje får du med garanti en smuk, hård og skinnende emalje som kan holde i op til 15 år. Og det til en pris som er væsentligt lavere end prisen på udskiftning af badekar.

Det kan altså rigtig godt betale sig at lade Ny Emalje forestå reemaljering af badekar. En reemaljering tager kun en arbejdsdags tid – det vil sige mellem fire og syv timer. Når først emaljen er påført skal den have lov at hærde i et døgns tid. Og herefter kan du tage lange varme karbade i dit gamle badekar ganske som var det splinternyt.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud på polering af badekar, på ny-emalje.dk

Flere Nyheder