Overlad inddrivelse af gæld til et inkasso firma

12 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Dårlige betalere er en pine og en plage for virksomheder som baserer deres indkomst på salg af produkter og ydelser. Når en kunde ikke betaler sin regning kan det have store konsekvenser for virksomhedens finansielle drift. Og er der mange dårlige betalere i firmaets samlede kunde portefølje kan det have en særdeles negativ indvirken på den økonomiske likviditet.

Dårlige betalere er irriterende at have med at gøre

Dertil kommer at al den tid og alt det overskud, man bruger på konstant at skulle kontakte de ikke betalende kunder, er tid og overskud som kunne have været brugt på virksomhedens kerneområder.

Hvis du konstant skal udsende rykkerskrivelser og reminders til din kunde, og hver dag skal foretage telefon opkald i håbet på at få fat i ham eller hende, stjæler det dyrebar tid og energi for dig. Og derfor bør du overveje at overdrag sagen til inkasso.

Hvorfor benytte inkasso service?

Der er mange gode grunde til at lade et inkassofirma håndtere dine dårlige betalere.

Først og fremmest vil et professionelt inkassofirma have den nødvendige ekspertise der skal til for at kradse dine penge ind igen. Et inkassofirma har inddrivelse af gæld som sit speciale, og ved derfor hvorledes den dårlige betaler skal motiveres.

image

Inkassofirmaet tager alle lovlige midler i brug for at indhente det skyldige beløb. Det kan for eksempel være en aftale om en afbetalings ordning hvis kunden ikke er i stand til at betale hele beløbet ad én omgang. Og i sidste instans kan et inkassofirma indstævne den dårlige betaler for fogedretten.

Lad Debtia A/S hjælpe dig med at inddrive gæld

Hvis du leder efter et autoriseret inkassofirma som kan yde den bedste assistance i forbindelse med inddrivelse af gæld fra dine debitorer kan du med fordel vælge Debtia A/S. Klik ind og læs mere på debtia.dk

More articles