Opsætning af Flos

08 May 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske undrede du dig over, hvordan man sætter Flos op, hvis du aldrig har hørt om, hvad “Flos” er for noget.

Men for at forklare det ganske kort, så er Flos navnet på et firma, der har specialiseret sig i at lave mange forskellige typer af lamper. Ja, praktisk talt laver de alle de typer af lamper, som du overordnet set har brug for til dit hjem.

Her tænkes der på gulvlamper, væglamper, standerlamper, kontorlamper, soveværelseslamper, lysekroner og meget andet.

Således kan du få en indretning i dit hjem, der udelukkende består af lamper fra Flos, og det er faktisk en meget god idé at gøre, for designet og udvalget ved lamper fra Flos gør, at man kan få lamper, der både er ensartede i deres udtryk, klassiske, moderne og alt derimellem.

Så kan du sammensætte den indretning med lamper, der passer til din stil, om du så er den lidt mere forsigtige, den konservative eller fremadskuende. Der findes helt sikkert nogle lamper fra Flos, som du kan bruge i den sammenhæng.

En ting er dog husdrømmen med, hvordan du ønsker at indretningen skal se ud med lamper fra Flos, noget andet er som bekendt, hvordan man sætter disse lamper op mest ansvarsfuldt.

Dette handler faktisk om, hvilke typer lamper man har med at gøre, og det vil vi kort berøre i resten af denne artikel.

Nogle elektriske opgave skal en elektriker nemlig stå for, så hvis du for eksempel har at gøre med en væglampe, hvor den skal sættes i et eksisterende stik, eller der ligefrem skal laves et stik til dette, trækkes ledninger og meget andet, så er det bedst at bede en elektriker om at gøre dette.

Så er du sikker på ikke at komme til skade, give dig selv stød eller lave en kortslutning som kan gå ud over andre i hjemmet.

Men hvis du bare har at gøre med for eksempel en gulvlampe, så kan du bare stille den op, sætte stikket i stikkontakten, sætte en pære i og tænde den – den slags kan alle mennesker overskue.

More articles