Online forbrugslån – sammenlign priser og find det billigste lån hos Flerelaan.dk

04 December 2017
admin
image

Flerelaan.dk tilbyder, at du nemt kan sammenligne priser på online forbrugslån og dermed finde frem til det billigste lån, som passer til dine behov. På hjemmesiden finder du en god oversigt over en række låneudbydere på markedet som f.eks. Santander, L’easy, D:E:R, ExtraCash, Alfalån, HotLån, Kliklån og Robotlån, og dermed bliver det mere enkelt at sammenligne f.eks. ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Flerelaan.dk tilbyder også en guide med svar på spørgsmål vedrørende online forbrugslån, så du kan blive ordentligt forberedt på at ansøge om et forbrugslån. Du kan desuden med fordel lave et månedsbudget, så du har overblik over din økonomi og ved, hvor meget du har råd til at afdrage om måneden.

Mulighed for at låne helt op til 75.000 kr.

Når du ansøger om et online forbrugslån, er der ingen, som spørger dig, hvad pengene skal bruges til. Du kan blot udfylde låneformularen, og når dit lån er godkendt – typisk inden for 30 sekunder til 2-3 dage – så får du lånet udbetalt inden for 2-10 hverdage. Om du bruger pengene på en rejse, computer, møbler, fladskærm eller holder en stor fest er helt op til dig. Låneloftet er 40.000 – 50.000 kr. hos de fleste låneudbydere, og ExtraCash.dk tilbyder, at du kan låne helt op til 75.000 kr. Lånets størrelse afhænger af, hvor god din økonomi er. Du skal som regel uploade lønsedler og årsopgørelse, eller du skal underskrive med NemID, hvilket også gør godkendelsesprocessen hurtigere.

Realisér dine drømme og afdrag i mindre bidder

Et forbrugslån giver dig mulighed for at realisere dine drømme i dag, og så kan du afdrage et større beløb i mindre bidder hver måned. Du kan selv være med til at bestemme, om løbetiden skal være f.eks. 12,24 eller 36 måneder, og i nogle tilfælde kan du afdrage over endnu længere tid. Du skal dog være opmærksom på, at der løber renter på lånet, så længe du har det.

More articles