Kom godt i gang med en prisbillig webshop

10 November 2021
Silje Hansen

editorial

Går du og drømmer om at starte din egen webshop? Det kan være et dyrt setup at starte ud som selvstændig. Her skal du både købe varer ind på lager og få lavet en webshop, så du kan sælge varerne online. Det er nødvendigt at skabe en smart, brugervenlig og lækker webshop, hvis du vil have succes med at sælge dine varer online. Der er stor konkurrence på markedet, hvorfor en brugervenlig webshop er altafgørende. Det kan hurtigt koste en del penge at få lavet, hvis du hyrer et bureau til det. Der skal derfor sælges en del varer før du tjener din investering igen. Det kan for mange være en hindring for at starte et projekt op.

Nu har du muligheden for at komme billigt i gang med at starte din egen webshop. Det kan du læse mere om her.

image

Her får du en prisbillig løsning for en webshop til dit behov

Hvis du som virksomhed ønsker at have en prisbillig løsning for en komplet webshop der konstant er opdateret på det nyeste design og plugins, skal du tage og se på Dandomain’s løsninger. Her kan du lave en webshop for 189 kroner om måneden, hvor du har har mange forskellige skabeloner at vælge mellem. Her kan du designe din egen unikke webshop, hvor der er integreret Onpay løsning i prisen. Du har fri dansk supportløsning, hvis du har spørgsmål til opsætning, installation eller løbende vedligeholde af webshoppen.

En prisbillig løsning for en etableret webshop

Hvis du allerede er en etableret webshop, men ønsker en smartere og billigere løsning, kan du også vælge en af Dandomain’s webshop-løsninger. Her er der både løsninger for dig som driver en webshop i vækst eller som allerede har en etablerede webshop. Der er dermed alle de nødvendige og avanceret funktioner du skal bruge for at have et komplet overblik og lagerstyring over dine produkter.

More articles