Køb hockeyudstyr online og spar penge

12 December 2022
admin

editorial

Hvis du er nybegynder inden for hockey, spekulerer du måske på, hvilket udstyr du skal købe. I denne artikel vil vi beskrive de vigtigste dele af hockeyudstyret og give dig nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige udstyr til dine behov.

Vælg velsiddende skøjter

Skøjter er det vigtigste stykke hockeyudstyr. Hockeyskøjter skal sidde godt, men ikke for stramt. Du skal vælge et par, der er behagelige og giver god støtte til anklen. Sørg for at prøve forskellige par skøjter for at finde det rigtige par til dig.

Beskyt din krop og dine ben mod skader

Blandt andet vigtigt stykke udstyr finder vi skinnebensbeskyttere og beskyttelsesudstyr. Skinnebensbeskyttere er med til at beskytte dine ben mod kollisioner med andre spillere eller stænger.

Vælg skinnebensbeskyttere med blød, tyk polstring og et sikkert lukningssystem, så de bliver på plads, mens du skøjter. Nogle spillere har også skulder- og albuebeskyttere på for at beskytte sig ekstra godt, når de spiller kontakthockey.

Hockeyshop

Find den rette hockeystav

Endelig har hver spiller brug for en passende stav, der passer til hans størrelse og styrke, for at han kan spille effektivt på isen. Ishockeystave fås i forskellige materialer såsom træ, kompositfiberglas eller grafitkomposit, afhængigt af hvilken type ydeevne du ønsker på banen.

Som en generel tommelfingerregel giver lettere stave større kontrol over afleveringer og skud, mens tungere stave giver mere kraft, når du skyder mod målmænd eller forsøger one-timers efter afleveringer fra holdkammerater.

Øvelse gør mester – også når det gælder ishockey

Ishockey er en spændende sport, der kræver fysisk engagement samt dygtig manøvrering rundt om modstanderne, alt sammen på få sekunder – det er derfor ikke underligt, at så mange elsker at spille dette udfordrende spil! Med dette udstyr, der er nødvendigt for at komme i gang med at spille – sammen med den rette træning – kan alle blive en fremragende ishockeyspiller!

Find dit udstyr hos Hockeyshop.

More articles