Kan man sende sexlegetøj retur?

23 April 2019
Anders Lundtang Hansen
Kan man sende sexlegetøj retur?

Hovedsageligt findes der to forskellige måder at købe sexlegetøj på fra ny:

Man kan købe dem online via en sexshop på nettet, eller man kan gå ned at købe dem i en butik selv fysisk og tage dem med hjem.

Køber man dem brugt – som det frarådes herfra – er der andre metoder at gøre dette på, som vi ikke indirekte vil opfordre til ved at forklare nærmere om dette.

Dog kan man sige, at der ofte er en del forskel på de typer, der henholdsvis køber sexlegetøj i butikkerne, og så dem der køber dem online.

Førstnævnte er ofte af den art, der taler indgående og intimt med ekspedienten og måske ligefrem gør andre besøgende pinligt berørte for ikke at nævnte dem, vedkommende tog med ned i butikken.

De hiver gerne sexlegetøjet med hjem i en pose, der let afslører, hvad de har med sig, fordi de ikke er bornerte med deres sexlegetøj og faktisk gerne vil have, at man får nedbrudt det tabu om, at sex er noget, man taler om privat og ikke deler semi-offentligt.

Men specielt dem i sidstnævnte kategori kan godt lide diskretionen ved at købe sexlegetøjet online, så de ikke bliver set gå ned i en fysisk sexbutik af andre mennesker – og da slet ikke helst af nogle, de kender.

Ekspedienterne gør bare deres arbejde, så at samle ens varer sammen og sende dem til en, kan de leve med, og hvad de tænker om en på baggrund af deres køb, for køberen skal alligevel aldrig se afsenderen med stor sandsynlighed.

Problemet indfinder sig, når man tilfredsstillende har modtaget den diskrete pakke og opdager, at det tilsendte er forkert, eller det simpelthen bare ikke passer til en personligt, fordi man kun havde set det på nettet og ikke selv kunne holde det i hånden endsige afprøve det.

Her skal du dog vide, at mange online-sexbutikker opererer med, at man godt kan sende sexlegetøjet retur, så længe det ikke er brugt for meget, men helst hvis emballagen er ubrudt.

Butikken vil jo gerne have dig som tilfreds(stillet) kunde.

More articles