Hvad fremtiden byder på af alkoholbehandlinger

08 januar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Sådan noget som alkoholisme er lidt en svær størrelse at tage sig af, for det er noget, som der kan medføre fysiske skavanker, hvor man blandt andet oplever abstinenser, når kroppen ikke kan klare en dag uden at få alkohol, fordi den har vænnet sig så meget til det.

Men samtidig ser man det også som en skavank ved psyken, som man skal rette på, for at man kan finde frem til, hvorfor man drikker, fordi druk oftest ikke er en sygdom i sig selv, men et symptom på, at der er noget galt, som man gerne vil have rettet op på.

Derfor bruger mange alkoholen som eskapisme, fordi de godt ved, at det er usundt for dem, og de selv skal opsøge den for at drikke den, men alternativet er værre for dem.

Derfor har vi heldigvis sådan noget som behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling, men hvad byder fremtiden på?

image

Alkoholbehandlinger vil også være der i fremtiden

For man bliver ved med at se på, hvordan man kan udvikle alkoholbehandlinger, så de kommer til at fungere bedst muligt for flest mulige mennesker over den længste tid.

Om muligt kan man måske gå mere direkte ind og ændre på psyken, hvor det egentlige problem ligger, ligesom med hypnose, men bare på et højere plan – det vil også kunne hjælpe på mange andre problemer.

Man opfinder måske noget stærkere medicin, som der ikke bare tager abstinenser eller gør det utåleligt for en at drikke alkohol, men helt fjerner lysten til den, også selvom man skulle komme til at falde i igen.

I hvert fald vil det være godt for samfundet, at man gør meget ved det, da det er et stort problem og koster mange penge.

Heldigvis er der, som vist, gode muligheder for at komme ens problem med alkohol til livs, så man kan leve uden det.

Flere Nyheder