Hurtig, nem og billig reparation af iPhone X skærm

16 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Den smukke og elegante iPhone X markerede Apples jubilæum som smartphone brand. Telefonen blev lanceret i 2017 og repræsenterede banebrydende design samt top of the line elektronik.

Kunderne stod i kø for at skrive sig op til den super lækre smartphone, som stadig den dag i dag er state of the art når det gælder features og funktioner. Rigtig mange af de kunder, som dengang erhvervede sig en iPhone X, er stadig i besiddelse af deres telefoner, og tilmed rigtig glade for dem.

Er du en af disse indehavere af en iPhone X, og kan telefonen stadig følge med dine behov, er der dermed slet ingen grund til at skifte den ud til fordel for en nyere model. Det skulle da lige være hvis du var så uheldig at komme for skade at ødelægge din telefon, for eksempel ved at tabe den så den går i stykker.

Hjælp, mit iPhone X display er splintret – hvad skal jeg gøre?

Hvis du taber din iPhone X ned på et hårdt underlag som for eksempel asfalt, beton eller fliser, kan det hurtigt få fatale følger for telefonen. Det store, flotte display, som pryder fronten af en iPhone X, er på én og samme tid telefonens store styrke og dens største svaghed.

iphone x skærm

Hvis frontglasset splintrer, har du nemlig ikke adgang til de mange apps via displayet. Og da dette er den eneste måde hvorpå du kan tilgå såvel smarte features som basal funktionalitet, er telefonen faktisk nærmest ubrugelig hvis skærmen er smadret.

Reparation af iPhone X – gør det selv

Den gode nyhed er at du ikke behøver at spendere en mindre formue på reparation af din iPhone X skærm eller anskaffelse af en helt ny telefon. Med et repair kit fra Phone-Parts.dk kan du nemt selv udskifte frontglasset så din telefon bliver så god som ny. Læs mere på Phone-Parts.dk.

More articles