Har du låst dig selv ude?

25 April 2022
Steffen Petersen

editorial

Det er sket for os alle på et eller andet tidspunkt. Vi går ud af huset eller kontoret, og når vi forsøger at åbne døren, opdager vi, at vi har låst os selv ude. Vi ved ikke, hvad vi skal gøre; vi sidder fast udenfor uden nogen vej ind. Dette kan være en meget frustrerende oplevelse, men der er måder at fikse problemet.

Læs med her nedenfor om hvad du skal gøre, hvis du har låst dig selv ude.

 

låsesmed

 

 

Kontakt nogle med en nøgle

Det første, du skal gøre, hvis du har låst dig selv ude, er at kontakte en person, der har en nøgle til bygningen. Hvis du er låst ude af dit hus, kan det være et familiemedlem eller en værelseskammerat. Hvis du er låst ude fra dit kontor, kan det være en kollega eller din chef. Uanset hvem du kontakter, skal du sørge for, at vedkommende er en person, som sandsynligvis har en nøgle.

 

Find en alternativ indgang

Hvis du er låst ude af dit hus, skal du forsøge at finde en anden indgang. Hvis du har en garage, er der måske en dør, der fører ind i huset. Hvis du har en altan, kan du måske få adgang til din lejlighed gennem vinduet. Hvis du ikke kan finde en anden indgang, kan du prøve at spørge vice-værten om han eller hun skulle ligge inde med en ekstra nøgle.

 

Ring til en låsesmed

Hvis du ikke kan komme i kontakt med en person, der har en nøgle, bør dit næste skridt være at ringe til en låsesmed. En låsesmed vil kunne åbne døren for dig og give dig en ny nøgle. Dette er normalt den dyreste løsning, men det er også den hurtigste måde at komme ind i din bygning igen. Du kan kontakte låsesmede døgnet rundt, så selv hvis du har siddet på arbejdet til sent og smækket dig selv ude, så kan en låsesmed hjælpe dig ind i bygningen igen. Du kan finde en låsesmed på askerls.no.

More articles