Gode råd til listedækning

03 November 2022
Thomas Bentsen

editorial

Listedækning giver et meget karakteristisk udseende til et tag. Det kan fx få et tag til at se mere kantet og særpræget ud. Det kan også give mere karakter til et tag og gøre taget mere spændende og mindre ensformigt at kigge på.

Listedækning kan anvendes på huse med tage af meget forskellig karakter fx buede tag, vinkelhuse eller huse med pyramidetag. Tagbeklædning af listetage udføres normalt sammen med tagpap. Det skyldes bl.a., at listerne giver et ekstra lag beskyttelse mod vind og regn. Og så ser det bare godt ud!

listedækning tagpap

Giv dit tag et unikt udtryk

Mange mennesker vælger at få en ensartet finish på deres tagdækning. Det betyder, at hele tagdækningen har samme farve og stil, og det giver huset et mere ensartet og sammenhængende udseende. Huset syner pænere og ser mere organiseret ud. Det får et stilfuldt, elegant og imponerende udtryk. Netop dét kan du få ved en løsning med listedækning.

Når du leder efter en professionel til at udføre din tagdækning, bør du søge efter en, der har stor erfaring på området. Din fagmand bør også kunne give dig en liste over referencekunder, så du kan få et indtryk af kvaliteten af hans eller hendes arbejde.

Gode tagdækkere vil også kunne rådgive dig om den bedste type tagdækning til din særlige situation. De vil vide, hvilke produkter der er egnede til dit hus, og hvilke der ikke er det. Det skyldes, at de har arbejdet med mange forskellige typer af huse og ved, hvilke produkter der fungerer godt i hver enkelt situation.

Sørg også altid for at få et skriftligt tilbud fra tagdækkeren, inden han eller hun påbegynder arbejdet. Det vil give dig et overblik over, hvor meget arbejdet vil koste, og hvor lang tid det vil tage. Det er vigtigt, så du kan lægge et budget for projektet og sikre dig, at det ikke sprænger dit budget.

Få mere at vide om listedækning og tagpap på https://www.ajtag.dk/tagdaekning.

More articles