Giv trægulvet nyt liv med en grundig gulvafhøvling i Solrød

09 May 2019
Astrid Pedersen

editorial

En grundig og professionel gulvafhøvling kan gøre en kæmpe forskel for dit gamle trægulv. Måske har du mange gange været parat til at skrotte gulvet, enten ved at brække det op og få lagt et nyt trægulv, eller ved at overhælde det med beton, cement eller epoxy blot for at slippe for at se på de grimme brædder, planker eller lameller.

Hvis dit gulv har lidt skade under en oversvømmelse, er det nærmest lige meget, hvor smukt og velplejet det har fremstået indtil da. En vandskade kan medføre alt fra dybe revner og buler i træværket til deciderede niveau forskelle samt skævheder og misfarvninger i træværket.

Det kan også være, at du er fortvivlet over den mørke lak eller fernis, som ”pryder” dit gulv – men at du samtidig ikke har den fjerneste idé om, hvorledes du skal slippe af med den. Her kan en gulvafhøvling også hjælpe.

Hvad sker der ved en gulvafhøvling?

en gulvafhøvling er, i modsætning til den mildere gulvafslibning, en særdeles invasiv procedure, under hvilken der ”skrælles” op til fem millimeter af trægulvets overflade. På den måde kan lak og fernis nemt og hurtigt fjernes, såfremt det er en professionel gulvmand, som fører gulvafhøvling maskinen.

Det samme gælder for de ujævnheder, misfarvninger og niveau forskelle, der opstår som følge af fugt påvirkninger i træværket. En gulvafhøvling gør gulvet plant og ensartet igen, og blotlægger et friskt lag træværk, som efter en opfølgende gulvafslibning er parat til at modtage en efterbehandling. Her kan du for eksempel vælge mellem lak, lud, sæbe, olie, voks eller maling, alt efter temperament. Du starter, kort sagt, på en frisk med en effektiv gulvafhøvling.

Få det bedste tilbud på gulvafhøvling online

Hvis du er i markedet efter en dygtig håndværker, som kan hjælpe dig med en effektiv gulvafhøvling, kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på https://gkservice.dk/gulvafhoevling-solroed/ 

More articles