Føj stil og elegance til din stue med et lækkert sildebensbord

31 august 2021
Astrid Pedersen

Står du for at skulle ommøblere dit hus eller din lejlighed, og har du i den forbindelse behov for nyt decor? Så kan du med stor fordel vælge møbler fremstillet af træ.

Hvilken type sofabord skal jeg vælge?

Hvis du gerne vil have en sofabord med et smukt og elegant udtryk kan du ed fordel vælge et sildebensbord. Det er nemlig ikke kun spiseborde som fås med det flotte sildebens mønster. Også sofaborde fremstilles ved denne metode – og de er mindst lige så raffinerede som de lidt større borde.

Det fine sildebens mønster klæder et sofabord rigtig godt. Du vil hos Fynsk Snedkeri kunne finde masser af flotte sofaborde med sildebens mønster, i forskellige størrelser og udformninger. Og finder du ikke et sofabord som matcher din stues mål kan du få fremstillet et sofabord med sildebens mønster efter dit eget design.

Hvor kan jeg finde sildebensborde til lave priser?

Hvis du leder efter et sildebensbord til din stue kan du finde hvad du søger hos Fynsk Snedkeri. Uanset om du er i markedet efter et spisebord, eller om du søger et smart og moderne sofabord, kan Fynsk Snedkeri levere lige præcis det bord du ønsker dig.

Hos Fynsk Snedkeri finder du udelukkende dygtige snedkere som har mange års erfaring inden for fremstilling af træborde. Når du køber dit sildebensbord hos Fynsk Snedkeri kan du være helt sikker på at dit bord er fremstillet af de bedste materialer.

Fynsk Snedkeri anvender kun træværk fra de fineste danske egesorter i forbindelse med produktion af sildebensborde. Hver enkelt stav er udskåret og lagt i hånden således at dit nye sildebensbord er helt perfekt. Og med den rette overflade behandling med olie eller voks får dit sildebensbord et smukt farvespil og en lækker dybde i nuancerne.

Du kan læse mere, og finde det perfekte sofabord, på fynsksnedkeri.dk

Flere Nyheder