Find det bedste tilbud på hundeseng på ben

23 February 2021
Astrid Pedersen
image

Har du og familien besluttet at anskaffe en hund? Så bør du gøre dig umage med at finde den helt rigtige hundeseng.

Hvilken hundeseng skal jeg vælge?

Du bør altid tage udgangspunkt i din hunds individuelle behov når du skal vælge en hundeseng til den. En hund vil generelt sætte pris på en hundeseng som yder god støtte til kroppen. De fleste hunde kan godt lide at sengen har sider som omslutter den og yder tryghed i søvnen. Og til visse hundetyper bør du vælge en hundeseng på ben.

Hvornår skal jeg vælge en hundeseng på ben?

Du skal vælge en hundeseng på ben til den større og mere langbenede hund. En hund som tilhører en race så som Grand Danois, Greyhound, Mastiff, Irsk Ulvehund, Pyrenæer, New Foundlænder, Dobermann Pincher eller lignende vil typisk foretrække en hundeseng på ben. Grunden er at de ikke skal besvære sig med at lægge sig ned på gulvet når de skal sove – og skulle kæmpe for at komme op.

En hundeseng på ben er langt mere komfortabelt for en sådan hund, især når den bliver ældre og måske udvikler gigt eller andre problemer med muskler, led og knogler. Du bør således anskaffe en hundeseng på ben til din store hund – og samtidig sikre dig at sengen har en størrelse som matcher hundens.

En hundeseng på ben bør, ganske som andre hundesenge, være ergonomisk og ortopædisk designet. Det betyder at sengen giver det mest optimale leje for hunden med god stykke til ryggen, og gerne udført i et materiale som reflekterer varme og er temperatur regulerende. På den måde får din hund den bedste komfort i løbet af sin søvn og hvile, og vil således være mere veloplagt til leg og hygge resten af tiden.

Du finder et stort udvalg af hundesenge på designforpets.dk.

More articles