Få skåret dine franske døre efter mål

07 June 2019
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Franske døre er eftertragtede at have som både indvendige og udvendige døre.

Vi mener, se bare lige på nogle af dem her, så vil du klart forstå os: https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html

Og de er endda til at betale sig fra, og så kan man endda også ofte få lov til at bestemme, hvilken farve man vil have den enkelte dør i. Skulle man have lyst til flere, så kan man få dem alle i samme farve eller forskellige farver, så de passer ind i de forskellige rum, de skal bruges i.

Har man selvfølgelig bare brug for en, som man vil indsætte for at se, om den dørtype passer ind derhjemme, så kan man også den – for resten er den mest populære farve ofte hvid.

Den farve er også neutral nok til, at den kan passe ind i samme indretninger, da den ikke har en skrigende pangnuance, der står i stærk kontrast til andre objekter i rummet.

Skulle man så ønske at udvide derhjemme med flere døre af den franske type, så kan man få dem, så de ligner den første dør, man satte op, så der ingen forskel er til at fornemme, hvornår de forskellige blev indsat.

Dog kan det være svært at finde den franske dør, som passer i rammerne til ens hjem, hvor den skal indsættes.

Skal man sætte døren op på en ny væg eller en væg, hvor man selv kan bestemme størrelsen på hullet, så kan man næsten skære dette efter målene på døren.

Men omvendt kan man risikere, at man har et gammelt hjem med et meget specifikt indgangsparti, hvor der muligvis ikke findes en fransk dør, der passer dertil.

Således kan man enten få skåret døren til, så den passer, eller man kan forsøge at udvide rammen på hullet, så den passer til døren.

Men værd forsigtig med dette, hvis det netop er et gammel hjem!

More articles