Få Invisalign-tandretning for det flotteste resultat

04 januar 2021
Astrid Pedersen
Få Invisalign-tandretning for det flotteste resultat

Mange voksne går rundt og døjer med et skævt tandsæt. Selv om man i sin pure ungdom havde flotte, regelmæssige tænder, er det ingen garanti for, at de bliver ved med at sidde lige på rad og række hele livet igennem.

Tænderne vil nemlig blive ved med at flytte sig – og desværre sker der som oftest det at ganen snævres ind i takt med at vi bliver ældre. Det betyder at der ikke længere er den samme plads til tænderne hvorfor de vil forskubbe sig i forhold til hverandre. Og så får du hurtigt skæve bisser – med alle de gener der dertil hører.

Du kan godt få rettet tænder som voksen

Samtidig er der mange voksne som ikke er opmærksomme på at det faktisk stadig er muligt at få rettet ænder selv om man er kommet ud over sin første ungdom. Du forbinder måske også mestendels ordet tandretning med de ubehagelige og uskønne tandbøjler af metal som anvendtes dengang du var barn eller teenager. Men faktisk er tandretning nået et godt stykke videre siden dengang.

Her i 2021 foregår tandretning ved hjælp af et system bestående af nærmest usynlige tandskinner som er fremstilet særligt til din mund. Dette system kaldes Invisalign og er det mest anvendte system når det handler om tandretning for voksne. De tynde, lette skinner er 100% transparente hvilket betyder at ingen kan se at du er i gang med et tandretning forløb.

Du kan tage dine Invisalign skinner ud når du for eksempel spiser eller børster tænder så længe du har dem på i mindst 22 timer i døgnet. Og så er det faktisk muligt at opnå mindst lige så flotte resultater med Invisalign tandretning som det er med en konventionel fast monteret tandbøjle.

Du kan få rettet tænder med Invisalign hos You Smile I Smile – læs mere på https://yousmileismile.dk/ 

Flere Nyheder