Et galleri ud over det sædvanlige

04 October 2022
Anna Marie Aggerholm

editorial

De fleste gallerier er små, intime lokationer, der blot repræsenterer et par kunstnere eller kunstarter.

Det gælder bare ikke Galleri Art Expo, der tværtimod er at finde i en helt anden skala end de gængse gallerier. Her er der højt til loftet, bredde i kunsten, og en stadig strøm af arrangementer, workshops, foredrag og andre aktiviteter.

Galleriet ligger i naturskønne omgivelser syd for Århus lige ned til Stilling sø. Her er der mange muligheder for en travetur efter et besøg i galleriet.

Oprindeligt er galleriet grundlagt for at hjælpe kommende kunstnere på vej i deres karriere. Det må siges at have været en succes, idet galleriet bare er vokset siden starten i 1999.

Uanset hvad man søger, går man aldrig forgæves i Galleri Art Expo. Her er enhver form for kunst med en enorm bredde i både stil og pris, og der er altid noget for enhver smag og alder.

 

galleri

 

Mange forskellige kunstnere

Hele 72 danske kunstnere er tilknyttet galleriet, der er et af de største gallerier i Jylland. Der er god plads at udfolde sig på i de 9 udstillingsrum, galleriet råder over. Her er et stort udvalg af malerier, skulpturer og kunsttryk.

Galleriejer Sarah Høi tilbyder altid personlig og professionel rådgivning i galleriet, inden man beslutter sig for et kunstværk. Man kan faktisk også låne værker med hjem, inden man vælger det endelige og blivende.

Det er Sarahs holdning, at der er vældig meget energi i kunst, og at det er skabt i en intuitiv proces. Der ligger masser af følelser, stemninger og energi gemt i ethvert stykke håndlavet kunst.

Kunstnerne, der er tilknyttet Galleri Art Expo, benytter kun de bedste materialer af højeste kvalitet. Hvis kunden ønsker det, fortæller Sarah glad og gerne om kunstnernes og kunstens baggrund, så man får kunstværkets historie med sig hjem.

Eftersom hele ideen med galleriet er at fremme kunstnere, der så at sige er på vej op, har man gode muligheder for at få fingrene i god kunst af dygtige kunstnere, inden de bliver for kendte. Priserne er absolut rimelige, for det er Sarahs filosofi, at god kunst ikke behøver at være dyr.

More articles