E cigaret startpakke – første skridt på vej mod rygestop

25 January 2021
Astrid Pedersen

Er du en af de mange danskere, som har besluttet sig for at lægge cigaretterne endegyldigt på hylden? Så har du taget en fornuftig beslutning. Rygning er en ækel vane som koster dig både en formue og dit gode helbred på længere sigt.

Når du kvitter dine daglige smøger kan du se frem til en hverdag med mere overskud. Du slipper for den ulækre lugt af tobaksrøg som hænger i tøjet og i håret, og som gør dit hjem ildelugtende. Du kan vinke farvel til dårlig ånde og gule tænder. Og du kan sige goddag til et noget større økonomisk råderum i hverdagen.

Rygestop med e cigaretter

Du vil dog med meget stor sandsynlighed hurtigt opdage at det at droppe rygningen er lettere sagt end gjort. Især hvis du har været fast ryger gennem mange år.

Det kan være rigtig svært at undvære smøgen til morgenkaffen, som er med til at vække dig og gør det nemmere for dig at komme i gang med dagens arbejde. Det kan gøre decideret ondt at skulle sige nej tak til rygepauserne i løbet af dagen hvor man får et hyggeligt pusterum med kollegerne. Og skal der alkohol inden for vesten til fester og andre sociale sammenkomster er det nærmest umuligt at lade smøger være smøger.

Til alt held er der gode nyheder. Du kan nemlig lette overgangen fra ryger til eks ryger ved hjælp af e cigaretter. Og med en e cigaret startpakke er du rigtig godt på vej til at droppe din grimme vane på permanent basis.

Hvad er en e cigaret startpakke?

En e cigaret startpakke indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang med at bruge e cigaretter – eller vape, som det også kaldes når man damper på en e cigaret i stedet for at ryge. Find din e cigaret startpakke på Gosmoke.dk.

More articles