DIY og patchwork med flot stof

24 august 2020
Anne-Mette Hansen

Nye metervarer i nye farver og med nye motiver. Findes der noget mere spændende? Helt sikkert ikke, hvis du elsker at kreere nye ting selv. I hånden eller med symaskinen ved din side. Patchwork. DIY. Kært barn har mange navne. Der er uanede muligheder for, hvad du kan skabe med et godt stykke stof. Flotte gardiner til børneværelset. Hjemmelavet tøj. Smarte indkøbsnet. Læs med her, og få flere gode idéer til at kreere nye ting med flot stof.

Kreerer nyt med stof i flotte mønstre og farver

Med stof kan man skabe mange fine ting. Syning er blevet utrolig populært igen, og mange drømmer om hjemmelavet børnetøj, at ombetrække deres egen lænestol eller sy gardiner til sommerhuset. Hvis du har hænderne skruet godt på og har fulgt med i håndarbejde i skolen, så er det heller ikke noget problem at komme i gang med at sy. Skal du lave nogle større kreationer, er det måske en god idé at investere i en symaskine fremfor kun at sy i hånden.

Men vigtigst af alt, så skal du have de helt rette typer stof, som passer til netop din smag og ønskede stil. Der findes ikke mange lokale stofbutikker i dag. Men heldigvis er det muligt at shoppe metervarer online. 

Stof i lange baner – køb dine metervarer her

Hos Stofdepotet kan du gå på opdagelse i et væld af skønne stoffer. Der er mønstre og farver for enhver smag. Du finder en type stof til ethvert behov, hvad enten du vil sy nye gardiner eller lave et fastelavnskostume til børnebørnene.

Stofferne sælges som metervarer ligesom i en typisk stofhandel. Forskellen er naturligvis, at du ikke har set stoffet helt tæt på. Men webshoppen byder dog på gode billeder, der giver en reel fornemmelse af stoffets mønster og struktur. 

Se meget mere, og find den perfekte type stof til dit projekt i dag!

Flere Nyheder