Det er altid værd at gå efter bedst og billigst

20 juni 2020
Anders Lundtang Hansen

Bedst og billigst kan findes i mange formater, og med internettets udbredelse, hvor mange forhandlere har, hvis ikke en del af deres marked, så i hvert fald det meste af det, hvorfor man kan være heldig at finde det her.

Så behøver man ikke valse land og rige rundt for at finde de rette priser, hvor man kan få tingene billigst, men samtidig bedst – det vil alligevel koste en del på brændstoffet eller udgifter til den offentlige transport, hvorfor det så ikke vil kunne svare sig i sidste ende.

Man kan lidt sammenligne det med den moderne form for tilbudsaviser, hvor man især i gamle dage så folk vandre fra butik til butik, hvis man boede et sted, hvor de lå tætte, så man sammenlagt kunne spare en del penge, selvom det ville komme til at tage tid.

Nu om dage kan man overstå den slags hjemmefra ved ens computer eller anden enhed, der har adgang til internettet. Ja, man kan ligefrem føre det det ens smartphone!

Men det er måske ikke lige så let at finde den slags hjemmesider, hvor man kan finde tingene både bedst og billigst.

Det har noget at gøre med, at udbuddet af hjemmesider jo er enormt, og her kan man lave mere opsøgende reklame, end man kan gøre det på gadeplan.

Desuden betaler en masse hjemmesider og firmaer for være blandt de mange søgeresultater på de foretrukne søgesider, hvorfor det måske ikke er de bedste resultater, der kommer frem, selvom det ellers ville være intuitivt at tro.

Men hvis man øver sig lidt, så bliver man god til at gennemskue den slags hjemmesider, hvorfor man kan finde frem til de bedste, hvis man har lidt tålmodighed.

Det kan betale sig i længden at lede, for man sparer jo på transporten og en masse tid ved at have det ved hånden.

Et godt eksempel er: https://www.bedst-billigst.dk/vinduer/ 

 

Flere Nyheder