Cargo bukser til dame kan sagtens lade sig gøre nu om dage

19 July 2020
Anders Lundtang Hansen

At købe cargo bukser til damer er slet ikke noget, som man skal være påpasselig med at sige, at det er noget, som man gør til ens partner, eller man køber til sig selv som kvinde.

Det drejer sig blandt andet om den udviskning af kønnenes forskel, der sker i stort opbud nu om dage, som man dårligt har set magen til før, selvom der har været strømninger af det før i tiden, men det er med teknologien, at man lettere kan brede det budskab om udvaskningen af kønnene.

Det samme kan siges om sådan nogle cargo-bukser eller militærbukser i nogle afstamninger, at man let kan finde sådan nogle på nettet og bestille dem hjem, så man hurtigt har dem på ens adresse eller andet sted at hente dem.

Men man behøver sådan set ikke gemme sig bag en skærm for at købe dem, man kan sagtens med stolthed gå ned i en butik at købe dem, og selv hvis der ikke er nogle i afdelingen for kvinder, så kan man bare købe dem i mændenes afdeling.

Det handler ikke så meget om, at kvinderne forsøger at ligne mænd, men at der ikke skal være et stort skel mellem, hvad mænd og kvinder må og skal have på.

Så hvor cargo-bukser måske var noget, man mest så mænd i i gamle dage, mens kvinderne højst havde det på, hvis de ikke kunne finde andet end hos deres mænd lige den dag, så er alle frie til at tage det på, som de lyster.

Kvinderne og damerne kan med rank ryg sagtens have både kjoler og cargo-bukser liggende i deres klædeskab, som de tager på sammen med noget andet, der matcher, eller hvor de forsøger at blande det tidligere mandlige opfattede sammen med noget mere kvindeligt.

Det ender nok også med, at vi i tøjbutikkerne ikke ser den her opdeling mellem mænd og kvinder i fremtiden, når man skal handle tøj.

More articles