Brugt BMW til salg, BMW til salg, priser på brugte BMW

Er du i markedet efter en afløser – eller en garage kammerat – til familiens bil? Så har du sikkert allerede afsøgt markedet for nye modeller og fundet din favorit. Er du fan af biler i luksus klassen – for eksempel biler fra producenter så som BMW, Mercedes eller Audi – er du sikkert også segnet lidt ved synet af prisen.

I Danmark er priserne på nye biler nemlig helt utroligt høje. Dette skyldes ikke mindst de skatter og afgifter som pålægges bilernes nypris af den danske stat. Det er urealistisk at forestille sig at man som almindelig dansk lønmodtager kan betale prisen for en ny bil kontant. Således skal man som bil køber i langt de fleste tilfælde optage et bil lån for at finansiere dette køb.

Det er vigtigt at du overvejer om du virkelig ønsker at gældsætte dig for at finansiere den nye bil. Der er trods alt sjovere og mere nyttige ting at bruge penge på end månedlige afdrag på et bil lån. Især når bilen samtidig smider det meste af sin nyværdi i løbet af de første tre år.

Køb brugt – det betaler sig

Du kan i stedet vælge at købe en brugt bil som allerede har gennemgået den værste del af dette værditab. På den måde vil du kunne få langt mere bil for dine penge – og du vil faktisk med stor sandsynlighed kunne sælge bilen igen efter et par år uden at miste det helt store derved. Især hvis du vælger at købe en bil fra et af de klassiske kvalitets mærker som for eksempel BMW.

Når du køber en brugt BMW får du ikke alene en solid bil med gode køre egenskaber og det mest moderne udstyr. Du får også en bil som kan holde i mange år, og som sandsynligvis ikke taber yderligere værdi. Læs mere på biltorvet.dk

Flere Nyheder