Brug en afbudsrejse som en studietur

30 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er (desværre) ikke alle studieture, der kan blive betalt for en, og i langt de fleste tilfælde skal de studerende selv lægge penge til den slags, hvis de så er heldige at få et tilskud – eller skal betale det hele selv.

Og hvis der er noget, som der kendetegner studerende, så er det, at de ikke har mange penge at gøre godt med, så man forsøger at spare, hvor man kan spare, da selv de mindste beløb kan gøre en stor forskel for en.

Dog ved man også, at det kunne gavne ens studie at komme på en studietur i udlandet, hvor det kan være, at man kan lære et sprog, eller det er arnestedet for det, som man læser.

Derfor kan det gøre gavn at lede efter ens studietur som en afbudsrejse, så man kan komme ud at studere i udlandet alligevel.

Afbudsrejser bliver til en studietur og omvendt

Det kan både være i en begrænset studiegruppe, at man tager ud med et given formål i udlandet, eller man tager afsted selv i en kortere eller længere periode, hvor man måske skal på et ophold for virkelig at blive stærk i det, som man læser, så man kan fordybe sig i det.

Her er det værd at lede efter studieture, og selvom man måske ikke kan garantere ens undervisere, at man kan få rejsen til den billigste penge, så udviser man trods alt velvilje ved at understrege, at man vil gøre turen så billig som muligt – også når man skal hjem igen.

Ved at vise, at man har gjort sig grundige overvejelser over, hvordan man vil komme ud at studere billigt i udlandet på en studietur, så kan man som regel også øge chancen for at få støtte til en tur, da man så skal søge om færre penge end ellers.

Flere Nyheder