Boligadvokatens pris er ingenting i forhold til, hvor mange penge du kan miste på en dårlig bolig

13 March 2018
Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du gerne vil spare nogle penge på din bolighandel, er det oplagt, at du ser på, hvilke udgifter du kan skære fra. Det kan for eksempel være i forhold til advokat, byggesagkyndig og lignende. Det er alle udgifter, som du er nødt til at forholde dig til i forbindelse med din bolig. Men hvis du vælger dem fra, kan du nede med en bolig, der kommer til at koste dig meget mere, end du havde regnet med. 

En boligadvokat hjælper dig med at få en oplyst boligkøb. Det vil sige, at advokaten læser alle papirerne igennem og fortæller dig, om der er noget, som du skal være særligt opmærksom på. Det kan for eksempel være, om der noget galt med boligen. Hvis der er det, er det vigtigt, at du ved det, inden du køber den. På den måde kan du få en pris, der afspejler boligens reelle tilstand. Ejendomsmægleren er ikke forpligtet til at fortælle dig, hvis der er noget galt med boligen, så hvis du ikke har en boligadvokat på din side, kan du ende med at bruge rigtig mange penge på reparationer. Pengene til boligadvokaten er derfor givet rigtig godt ud. 

Men derfor kan du jo godt være på jagt efter et billigt firma. Et firma, der er værd for dig at undersøge, er eboligadvokat.dk. De har stor erfaring med at hjælpe boligkøbere til et godt og oplyst boligkøb. Det er med til at gøre, at de hurtigt kan hjælpe dig på vej i forhold til dit boligkøb. Du kan læse mere om deres priser på eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser

Når du køber en bolig, bør du altid lægge meget vægt på at finde ud af, hvilken stand boligen er i. Derfor er penge til en byggesagkyndig også givet godt ud. Med både en boligadvokat og en byggesagkyndig på sagen, kan du være sikker på at kende alle skavanker ved din bolig og kan derfor sove godt om natten. 

More articles