Affind dig med, at ingen måske vil spise dine flødekartofler
Hvem kan ikke godt lide flødekartofler? Spørger man måske sig selv.
Man er faktisk blevet så god til at lave dem, at man både kan lave dem i kalorietykke udgaver og så som versioner, hvor de er parate til at blive indtaget af veganere.
Men når man så betragter udover køkkenbordet efter aftensmaden, så er kartoffelretten dårligt nok blevet rørt.
Det er faktisk kun en selv, der har skænket sig en portion, og så er der en anden ved bordet, som af hensyn har taget lidt, så det ikke så ud som om, at retten ikke blev spist – og der er endda levnet på den tallerken!
Hvad kan der være galt med ens flødekartofler?
Måske er det bare ikke dine flødekartofler, der er noget galt med, og du har da også oplevet før, at det har været en ønskværdig ret for mange.
Der kan være hård konkurrence med de andre retter
En af årsagerne kan jo ganske enkelt være, at man lavede de flødekartofler uden at spørge, om de andre havde lyst til dem denne dag.
Man antog bare, at det ville folk gerne, men selv ens livretter kan man blive trætte af, så der skal gerne gå lidt mellemrum mellem, at man får dem.
Måske havde folk bare spist for meget, inden der var aftensmad, eller der var andre retter ved bordet, som folk hellere ville have.
Det sidste kan specielt ske, hvis man skal tage noget mad med til en buffet, og folk ikke ved, om der er noget i, de ikke kan tåle, eller størstedelen af selskabet faktisk ikke gad have flødekartofler.
Heldigvis er det en ret, man sagtens kan gemme til senere, så måske var der nogle af de andre retter, som man hellere skulle spise først.
En god idé kan således være at spørge, om der er behov eller ønske for flødekartofler den givne dag.