Skødeskrivning – hurtig håndtering hos professionel boligadvokat

08 March 2018
admin
image

editorial

Står du med en købsaftale til drømmeboligen, så skal der også udarbejdes et skøde, som skal tinglyses, så du får dokumentation for, at det er dig, som ejer boligen. Dermed kan sælgeren ikke sælge boligen videre til andre. Det kan også være, at du ønsker at købe din eksmand eller ekskone ud af jeres tidligere fælles bolig i forbindelse med en skilsmisse, og i sådan et tilfælde skal der også udarbejdes et nyt skøde, så du får bevis for, at du ejer hele boligen. Et skøde kan i princippet udarbejdes af dig selv, men de fleste vælger alligevel at hyre en boligadvokat til at udforme et skøde og få det tinglyst for at være sikker på, at det bliver gjort korrekt og efter bogen.

Nyt skøde ved familieoverdragelse

Befinder du dig i en situation, hvor du ønsker at overdrage bolig eller virksomhed til f.eks. dine børn, så skal der også udarbejdes et nyt skøde. Det samme er tilfældet, hvis der sker ændringer i ejerandele. Når du har et skøde i hånden, kan din ret til ejendom ikke drages i tvivl, og derfor er det utrolig vigtigt, at du får udarbejdet et nyt skøde, så snart der sker ændringer. Hyrer du en boligadvokat til at hjælpe dig, kan du altid få den nødvendige rådgivning og hjælp, så pengene til boligadvokaten er godt givet ud.

Skødeskrivning til en fast lav pris

Der findes mange boligadvokater på markedet, og hvis du er i tvivl om, hvordan du finder frem til en god boligadvokat, så kan du f.eks. sammenligne priser og boligadvokatens erfaringer. Du kan også læse anmeldelser fra andre, som har erfaringer med bestemte boligadvokater. Nogle boligadvokater som f.eks. eBoligadvokat.dk på Frederiksberg tilbyder skødeskrivning til en fast lav pris. Fordelen er, at du så ved på forhånd, hvor meget du kommer til at betale og undgår ekstraomkostninger. Du finder flere informationer om priser her: eboligadvokat.dk/skoede.

More articles