Lækre bananpandekager

07 February 2019
Maria Laugesen

editorial

Bananpandekager er en evig favorit i både det danske og udenlandske køkken. Uanset om det er til hverdagens morgenmad, en snack i madpakken, dessert efter middagen eller en del af weekendens brunch, så er de bløde pandekager helt perfekte. Banan er en fantastisk ingrediens i desserter, fordi har den egenskab, at den gør bagværket dejligt blødt og svampet. Derfor er det også nærmest umuligt at lave bananpandekager tørre! Samtidig har den en mild og naturligt sød smag, som gør, at du kan få søde, velsmagende pandekager uden at anvende tilsat sukker. Det er da en win-win!

Har du aldrig prøvet at lave bananpandekager før, så kan det være lidt svært at komme i gang. Der findes et hav af opskrifter på nettet, og det kan være vanskeligt at vælge. Hos Kogebogen.dk har de gjort det dejlig nemt og overskueligt for dig. De har nemlig samlet en hel masse skønne opskrifter på bananpandekager, og så kan du nemt sortere i dem ift. søgeord, anmeldelser fra brugere, billede osv. På den måde finder du nemt og hurtigt frem til de opskrifter, som er relevante for dig. Her ligger et væld af forskellige udgaver af den populære dessert/morgenmad, og du kan helt sikkert finde din favorit iblandt. Uanset om det er din første gang med bananpandekager, eller om du bare mangler et alternativ til din sædvanlige opskrift, så er der noget for dig.

Opskrifterne er nemme at følge, overskuelige og tydelige. Og så kan du bruge brugernes kommentarer og vurderinger til at vælge den helt rigtige. Så er der ingen undskyldning for ikke at smække et par bananpandekager sammen til weekendens morgenmad eller som dessert i morgen. Det er et enkelt, velsmagende alternativ til de almindelige pandekager, og så er det samtidig sundere og mere nærende. Perfekt til både børn og voksne!

More articles