3 tips til at finde den perfekte frisør

05 januar 2022
Steffen Pedersen

editorial

De fleste af os har en fast frisør, som man går til, når det er tid til at blive klippet. Hvis du ikke har en fast frisør, som du bestiller tid til klipning hos, så skal du ud og finde en dygtig frisør. Der er nogle ting, man skal være særlig opmærksom på, når man skal ud og lede efter en ny frisør. Det har vi skrevet lidt mere om i dette indlæg.

 

image

1. Hvordan er prisniveauet?

Prisen blandt de forskellige frisører kan godt svinge en del. Det er typisk i storbyerne, at frisørtider kan være meget dyre. Hvis du forventer en vis kvalitet, så skal du også forvente, at prisen er højere. Hvis du derimod ikke har de store forventninger til dit klip, så kan prisen godt være billigere. Du skal bare finde en frisør, som du er komfortabel med, og som du synes gør et godt stykke arbejde.

 

2. Hvad siger andre?

Hvis du har fundet en frisør, som du synes lyder lovende, så kan du med fordel læse nogle anmeldelser eller spørge bekendte, der er blevet klippet der, om de har været tilfredse. Man lægger meget af sin tillid over til en frisør, og håber naturligvis på et godt og flot resultat. Derfor kan det være rart at lige høre andre, om de har været tilfredse eller ej. Hvis nogle anbefaler en frisør, så er det et godt udgangspunkt at gå efter – for de vil ikke anbefale en, som de ikke synes var dygtig til deres arbejde. 

 

3. Find gerne en tæt på dig

Hvis du skal have klippet dit hår lidt oftere, så er det rart med en frisør, der bor tæt på dig. Derfor kan du med fordel bruge din fortrukne søgemaskine til at finde ud af, hvor mange frisørsaloner der ligger omkring dig. Så kan du få dannet et overblik over udbuddet af lokale frisører nær dig.

Flere Nyheder