Pas på baby i kulden

9. januar 2017   |   by Camilla Skøtt

Sovedragt, køredragt, fleecedragt, heldragt… kært barn har mange navne, men ikke desto mindre er det vigtigt, at du finder en god dragt, der kan holde baby varm i den første kolde vinter. Denne fleecedragt fra VER de TERRE er et godt bud på en varm, komfortabel dragt, der sidder godt på baby.

Personligt er jeg ret vild med VER de TERRES produkter; de er super fine i farverne, og det ligner virkelig nogle produkter, der er designet og produceret med omhu. Luksus fleecedragten på billedet er i 100 % polyester, som er et materiale, der er fuldt åndbart, så de små poder kan komme af med overskudsvarmen. Den fine detalje med lynlås i begge ben gør det let at tage den af og på, og både ærme- og benkant kan lukkes omkring hænder og fødder.

Dragten koster 589,- og kan vaskes ved 30 grader.

Køredragter har mange fordele

Hvis du skal have en baby i efteråret eller først på vinteren, så er en køredragt som ovenstående ganske uundværlig. Din baby kommer til at sove mange timer i barnevognen, og han eller hun skal garanteret også sidde en del i en autostol, og i begge situationer er en fleecedragt det perfekte klædningsstykke.

En god køredragt skal være dejlig blød for din babys hud, og den skal være lavet i åndbare materialer, så den kan hjælpe barnet med at regulere kroppens temperatur.

Og husk, at du aldrig må spænde din baby fast i autostolen i en stor flyverdragt; det forhindrer selen i at virke optimalt, og netop derfor er køredragten/fleecedragten så god at have.

Det skal du være obs på

Når du skal købe en køredragt, så er der få ting, du skal være opmærksom på, hvis du vil have den bedste oplevelse:

1: Funktionalitet

Med funktionalitet menes, at du skal finde en dragt, der er let at tage af og på. Gode, lange lynlåse eller masser af knapper, så du ikke skal dreje babys ben sytten gang, før de kan klemmes ned i dragten.

2: Sunde materialer

Tjek altid at materialerne er uskadelige for babyens sarte hud, og vælg gerne naturprodukter, hvis det er muligt.

3: God temperaturregulering

Temperaturreguleringen virker bedst, hvis materialet er både varmt og åndbart.

4: Blødt stof

Når du har sikret dig, at materialerne er i orden, så mærk efter en ekstra gang, om du kan lide følelsen af stoffet. Hvis du ikke synes, det er lækkert og blødt, så gør baby nok heller ikke.

God fornøjelse i jagten på den rigtige køredragt.