Giv børnene en gave – en trampolin til din have

27 december 2020
Astrid Pedersen

Mange børn får ikke tilstrækkelig motion idet de lader sig underholde af spil og sociale medier. Dette betyder samtidig at børnene ikke ser dagslys og ikke får den friske luft e har brug for. Dette kan føre til et forstyrret søvn mønster, en forringet indlærings evne, og generelt dårlig trivsel hos børnene.

Desværre forholder det sig sådan at spil og anden underholdning på diverse skærme er særligt designet til at påkalde sig – og fastholde – børns og unges opmærksomhed. Dette betyder at du skal trække de helt tunge skyts frem hvis du ønsker at give dine børn et værdigt incitament til at lægge spilkonsoller og smartphones fra sig, og komme ud i det gode vejr. Du er oppe imod hård og skarp konkurrence – og derfor bør du gå all in.

Giv børnene en have trampolin – det perfekte lege redskab

Måske har du lagt mærke til hvorledes de populære have trampoliner befolker haver rundt omkring i de danske forstæder og villakvarterer. Det er der en ganske bestemt gund til. En trampolin er nemlig blandt de meget få lege redskaber som kan give skærmene kamp til stregen.

De store have trampoliner har opnået deres store popularitet fordi de rent faktisk kan lokke ungerne ud i den friske luft, hver eneste dag i hele sommer perioden og gerne i flere timer ad gangen. Der er nemlig timevis af sjov og spændende leg og udfordring i en have trampolin. Man bliver ganske enkelt aldrig træt af det kildrende sug i maven når man hopper på en trampolin. Og man bliver aldrig rigtig færdig med at træne de grundlæggende teknikker ved afsæt og landing, eller med at indøve de til tider særdeles komplekse spring og serier.

Hvis du vil vide mere om hvordan du vælger den perfekte have trampolin kan du læse videre i den online blog på husblog.dk

Flere Nyheder