Find en god opskrift på ingefærshot med chili

7. februar 2017   |   by Emilie Jacobsen

Ingefær er som bekendt meget sundt og kan hjælpe på rigtig mange forskellige ting. Det siges for eksempel både at være godt mod søsyge og at styrke dit immunforsvar. Der er derfor mange, der tager et ingefærshot dagligt. Chili har også mange gode egenskaber, og hvis du vælger at kombinere de to, får du virkelig et godt shot, der er med til at gøre dig sundere og raskere og sætte gang i din forbrænding. 

Hvis du leder efter en god opskrift på ingefærshot med chili, kan det være en god ide for dig at kigge på bloggen ingefærshots.dk. Her har de nemlig samlet en række gode opskrifter på ingefærshots, der er i blandt selvfølgelig også flere bud på, hvordan du kan lave ingefærshots med chili. 

Du skal selvfølgelig først og fremmest bruge noget ingefær og noget chili. Begge dele kan du som regel købe i et velassorteret supermarked, men der er også mange specialbutikker, der fører dem. Det kan for eksempel være butikker med fokus på asiatisk mad, hvor begge ingredienser er langt mere brugt, end de er i Danmark. 

Derudover skal du bruge noget citron og noget postevand. Det er altså ikke en kompliceret opskrift, hvor du skal ud og anskaffe en masse forskellige ting, før du kan gå i gang med at lave dine shots. 

På bloggen kan du også finde en opskrift på ingefærshots med chili, hvor der også er kommet timian i. Hvis du gerne vil prøve noget nyt, kan det derfor være en god mulighed. 

Udover opskrifter på ingefærshots finder du på  bloggen også opskrifter på, hvordan du kan bruge ingefær i madlavningen eller til at lave juice med. Som nævnt er ingefær mere brugt i det asiatiske køkken. Hvis du har brug for noget inspiration til asiatisk mad eller anden mad med ingefær, er bloggen derfor også et godt sted at kigge.