Find brugte vinduesviskere i god stand hos Landberg

10. maj 2017   |   by Cathrine F.

Er en af dem, der har hænderne rigtigt skruet på, kan det betale sig at købe dine reservedele hos Landberg. Her finder du et bredt og varieret udvalg af gode tilbud på bilreservedele i topkvalitet, hvor du selv kommer til at stå for monteringen. Kig forbi kataloget og se bl.a. nærmere på udvalget af vinduesviskere/viskerblade, så du kan få frit udsyn gennem forruden og bagruden igen. Du finder al den information du skal bruge, for at få en succesfuld montering.

Online specialist i kvalitetsreservedele og bilpleje

Landberg af en af Danmarks ældste online forhandlere af reservedele til biler for private bilejere. I dag består deres webshop af et bredt udvalg af alt inden for motorolie, bell add, additiver, autopærer, filtre, bundpropper, samt viskerblade/viinduesviskere. Kigger du forbi kataloget, kan du danne dig overblik over de bedste tilbud, og måske finde inspiration til nye forbedringer af bilen. Én ting er sikkert – hos Landberg er du i trygge hænder, når det handler om at finde de bedste reservedele til netop din bil.

Hos Landberg tilbyder de prismatch, så du altid er sikret en god handel. Det betyder, at finder du den pågældende reservedel billigere hos en anden forhandler, fragt medregnet, vil de hos Landberg give dig den samme pris. Udover salg af reservedele tilbyder de bilpleje, så din bil kan komme til at skinne påny. Find mere information om dine muligheder på hjemmesiden.

Find de bedste Bosch viskerblade til din bil

Hos Landberg forhandler de nogle af markedets absolut bedste vinduesviskere – nemlig Bosch viskerblade model Aerotwin. Aerotwin er i flere test, bl.a. hos FDM, kommet ud som den mest effektive model på markedet, og det er en af årsagerne til, at Landberg har valgt at fokusere på denne model i deres katalog. Med et par vinduesviskere fra Bosch er du sikret langtidsholdbare og effektive reservedele, som giver optimalt udsyn i dårligt vejr og skal skiftet meget sjældent.

På hjemmesiden finder du deres hurtige og enkle  ‘nummerplade-søger’-funktion, som guider dig til katalogets matchende vinduesviskermodeller efter indtastning af din nummerplade. Du vil ved hver model finde en monteringsvideo, som trin for trin beskriver monteringen af vinduesviskerne på din bil. Det bliver derfor ikke nemmere, når du køber dine reservedele hos Landberg. Har du spørgsmål til valg af reservedel eller til monteringen, kan du altid kontakte deres personale for kyndig vejledning.

Kig forbi landberg.dk og få fingrene i et par af markedets bedste vinduesviskere fra Borsch – til en god pris og hurtig levering.