Få gode råde til Google Analytics hos Mohammad Dadkhah

14. februar 2017   |   by Astrid Pedersen

Med over ti års erfaring inden for online markedsføring med alt hvad det indebærer, som for eksempel banner reklamer, display annoncering, Google Ads (AdWords og AdSense), Google Analytics og Social Media markedsføring, har Mohammad Dadkhah en solid baggrund for at kunne kalde sig online ekspert. Siden før udviklingen inden for Google og Facebook annoncering for alvor tog fart, har Mohammad rådgivet virksomheder inden for disse områder, og derved været medvirkende årsag til, at døren for alvor blev sparket ind til en ny verden af online marketing.

Gennem årene har Mohammed hjulpet mere en 1.000 forskellige virksomheder direkte med deres markedsføringsstrategi, og har igennem dette konsulentarbejde opnået stor erfaring med mange forskellige virksomhedstyper og arbejdsmetoder. Blandt kunderne findes virksomheder som Fullrate A/S, Scor ApS, Enalyzer A/S, Ekspres Bank A/S, Danske Konferencecentre A/S, Ikano Bank A/S, Bedre Begravelse ApS, GlaxoSmithKline A/S, Byggecentrum A/S, og samtlige kunder har kunnet mærke positiv forandring efter mødet med Mohammad, som efterhånden har slået sig fast som en af Danmarks førende online eksperter.

Mohammad Dadkhah er som iværksætter særdeles aktiv inden for sit område. Blandt andet har han stiftet virksomheden Klikko, som leverer kvalitets SEO og backlinking fra virksomhedens omfattende bloggernetværk. Med Klikko har Mohammad hjulpet mange danske virksomheder til en bedre placering på Google, hvilket betyder, at deres søgbarhed er blevet forbedret markant, og at disse virksomheder i løbet af kort tid har øget både deres lead generering og deres konverteringsrate på deres online platforme.

Som online eskpert er Mohammad Dadkhah ikke nærig med sin rådgivning. Han har skrevet flere bøger om online marketing, her i blandt ”Online Marketing: Den Røde Tråd”, som udkom i 2012. I denne bog har Mohammad samlet en perlerække af gode råd og kvalificeret vejledning til holdbare online markedsførings strategier, som du selv kan lægge for din egen virksomhed. Mohammad Dadkhahs nyeste bog, “Marketingbogen 2.0”, er udkommet som ebog og kan downloades gratis fra hans hjemmeside.

Mohammads store ekspertise ligger inden for Google AdWords og Google Analytics, som han siden sin første ansættelse har oparbejdet et indgående kendskab til. De seneste år har han i særdeleshed beskæftige sig med SEO – Search Engine Optimization, søgemaskineoptimering – som på mange måder er det største dyr i Åbenbaringen om online marketing i disse dage – og intet tyder på, at den tendens bliver mindre!

Mohammad Dadkhahs virksomheder Klikko og Wordpens er førende inden for SEO i Danmark, takket være Mohammad Dadkhahs store tæft og gode forretningssans.