Boligadvokat i Århus – få den bedste og billigste rådgivning hos Hviid Advokater

1. april 2017   |   by admin

Har du brug for en kompetent og erfaren boligadvokat i Århus, så kan du med fordel vælge Hviid Boligadvokater, som har mange års erfaring fra branchen, og som er specialister i at yde juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandel. Firmaet, som er landsdækkende, blev etableret i 2007 og har gennemført mere end 12.000 bolighandler. Du finder lokalafdelinger af Hviid Boligadvokater i bl.a. Århus, Aalborg, Odense, Roskilde og København, så du kan nemt komme i kontakt med en boligadvokat i det område i Danmark, hvor du ønsker at købe bolig. Hos Hviid Boligadvokater er der faste, lave priser på boligadvokatens honorar, hvilket fremgår af hjemmesiden. Eksempelvis koster det 6.900 kr. inkl. moms at få hjælp af en boligadvokat, når du handler villa, hus, andel eller ejerlejlighed. Er det et forældrekøb, koster den juridiske rådgivning 8.500 kr. Hvis det er et færdighusprojekt er prisen 12.000 kr. Har du brug for en boligadvokat i forbindelse med selvsalg (salg uden mægler), så er du velkommen til at kontakte Hviid Boligadvokater og få et pristilbud.

Uforpligtende samtale og effektiv onlinerådgivning

Hos Hviid Boligadvokater tilbyder de, at du kan få en gratis, uforpligtende samtale, hvor du kan få afstemt forventningerne og høre, hvad firmaets dygtige boligadvokater kan gøre for bedst muligt at give dig en tryg bolighandel. Udfyld blot kontaktformularen på hjemmesiden, og så vil du blive ringet op af en boligadvokat hurtigst muligt. En anden fordel ved at vælge Hviid Boligadvokater er, at al juridisk rådgivning foregår online. Det vil sige, at du kan holde telefonmøde med boligadvokaten og svare på e-mails, når det passer dig i din hverdag. Du behøver ikke at skulle møde op til et fysisk møde på boligadvokatens kontor, som koster tid og penge i transport. Boligadvokaten giver dig naturligvis den samme grundige gennemgang af din sag, selvom det hele foregår online. Det er også muligt at få behandlet hastesager hos Hviid Boligadvokater.  

100 % uvildig rådgivning giver tryg bolighandel

Boligadvokaten yder 100 % uvildig rådgivning og er på din side – i modsætning til ejendomsmægleren, som er sælgers mand. Du kan med fordel få indføjet et advokatforbehold, indtil boligadvokaten har foretaget en juridisk kontrol, så du har mulighed for at trække dig fra handlen uden omkostninger, hvis boligadvokaten af en eller anden grund ikke kan godkende dokumenterne. Boligadvokaten gennemgår alle dokumenter, herunder bl.a. salgsopstilling, ejerskifteforsikring, tilstandsrapport, elrapport, lokalplaner og meget mere, og det er også boligadvokaten, som udarbejder skødet og refusionsopgørelsen. Med Hviid Boligadvokater ved din side har du en garanti for en sikker og tryg bolighandel.