Antikindretning.dk

11. januar 2017   |   by Esther Prætorius

På Antikindretning.dk (http://antikindretning.dk/) finder du gode tips og tricks til boligindretning med antik. Ønsker du at bringe mere sjæl ind i din bolig, er det oplagt at indrette med antikke møbler. På sitet finder du inspiration til DIY af genbrugsmaterialer, loppemarkeder med antik, hvordan du får plads til antikmøbler samt ompolstrer dit antikmøbel.

Antikindretning.dk guider dig til, hvordan du kan give dine antikke møbler nyt liv, dvs. hvordan du plejer dem og polerer dem, så møblerne fremstår som nye.

Desuden har sitet en klumme, hvor du kan finde beskrivelser af forskellige stile. Her kan du fx finde inspiration fra rokoko, barok og fransk landstil. Du finder også ideer til, hvordan du kan indrette med antik brugskunst.

Sitet fortæller dig, hvordan du sparer penge, når du vil indrette med antik. Det behøver ikke være dyrt at have antikke møbler i indretningen. Du finder f.eks. en guide til, hvordan du laver dine egne Hay-puder, hvordan du laver dine egne tæpper, og hvordan du renser din bronze-lysestage.

På sitet finder du også en guide til at finde din egen personlige stil med antik. Du kan spare mange penge ved at vælge antik indretning i stedet for at investere i dyre designmøbler. Det er in at bruge genbrug i indretningen, og det er godt for miljøet. Hvis du ønsker at få flere ældre møbler og ting med sjæl ind i din indretning, kan du finde en spændende guide på Antikindretning.dk.

Sitet har også kategorien Antik jul, hvor du finder inspiration til at købe antik julepynt, samt hvordan du får bedstemors samling af julepynt ind i indretningen, når du skal pynte op til jul. Det kan give en hyggelig og nostalgisk stemning med antik julepynt i hjemmet. Du finder også en guide til julegaveønsker, som passer ind i et antikt hjem. Her finder du inspiration til, hvad du kan give den, der bor antikt, og som måske ikke lige ønsker sig nyt og moderne design.

Har du en have, som du også gerne vil give en antik stil, er der også gode tips til det. Du får tips til antikke havemøbler, som skaber en hyggelig stemning i haven, og du kan også læse om antikke havebænke, og hvordan man holder dem. Der er også en guide til markiser i haven, som kan give skygge på en varm sommerdag, men som også giver et nostalgisk præg til haven.

Så har du lyst til at få mere antik ind i indretningen, men har brug for hjælp til, hvordan det skal foregå, er Antikindretning.dk et godt sted at starte.